Meyco maakt mooi bereikbaar

Retourneren


 

Op de website proberen we zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat je van een product kunt verwachten. Echter het kan natuurlijk voorkomen dat het toch niet helemaal naar wens is. Ben je niet tevreden over je aankoop dan heb je de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden binnen 60 dagen. Deze zichttermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

 

Voorwaarden

Tijdens de zichttermijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Wil je het artikel retour sturen dan dient dit in de originele staat en verpakking te zijn. Ook dient de doos goed dichtgeplakt te zijn.

De kosten bij retourneren van de terugzending komen voor je eigen rekening.

Ontvangen wij een retour die niet aan deze spelregels voldoet dan zijn wij genoodzaakt hier kosten voor in rekening te brengen.

 

Algemene procedure

Stap 1:
Meld je retour aan via Retour aanmelden

Stap 2:

Selecteer welke producten je wilt retourneren, kies een reden en voeg eventuele feedback toe.

Stap 3:

Op het retourformulier vind je het retouradres. Print het retourformulier uit en voeg deze in de doos met retouren. Retourneer het pakket naar ons.

Stap 4:
Zodra wij het artikel in goede orde retour hebben ontvangen betalen wij je zo spoedig mogelijk (binnen 30 dagen) het verschuldigde bedrag terug.