Meyco maakt mooi bereikbaar

Over Meyco Home


 

Meyco Home. Thuis voor iedereen

Je thuis voelen en tot rust komen is zó belangrijk om je goed te voelen. Dat weten wij als geen ander, want wij komen al ruim zestig jaar in het leven van gezinnen tijdens de meest intieme periode van hun leven: als er een baby’tje wordt geboren. Het fijne gevoel van zachte, natuurlijke materialen is wat ons betreft niet alleen voor baby’s weggelegd. En daarom hebben wij in 2021 een nieuw merk geïntroduceerd: Meyco Home. We zijn er voor iedereen: man of vrouw, jong of oud, met of zonder kinderen. Iedereen die in de slaap- en badkamer een fijn thuis wil maken. We brengen bijna één derde van ons leven in de slaapkamer door en slaap is onmisbaar voor een gezond leven. Met Meyco Home maak je het jezelf comfortabel. 

Het toppunt van thuis 

De Meyco Home collectie bestaat uit prachtig tijdloos bed- en badtextiel in vele prints & trendy designs en uit warme comfortabele plaids. Doordat alle items met elkaar te combineren zijn (we love mix & match), passen de collecties in elk interieur. Onze snel wisselende collecties zijn eigentijds, kwalitatief hoogwaardig en ook nog eens heel erg betaalbaar.  

Wil jij extra inspiratie? Volg ons op Instagram, Pinterest of Facebook om te zien hoe onze collecties eruit zien in slaapkamers van anderen en blijf op de hoogte van nieuwe collecties. 


Onderdeel van B-boo baby & lifestyle

Meyco Home is onderdeel van moederorganisatie B-boo baby & lifestyle GmbH, wat is opgericht op 1 januari 2013. B-boo baby & lifestyle GmbH is producent, distributeur en agent van diverse merken die babyartikelen ontwikkelen. Deze producten worden verkocht in Nederland, België, Duitsland en daarbuiten. 

Het bedrijf is gevestigd in Duitsland, maar staat onder Nederlandse leiding. Het team bestaat uit een groep professionals met internationale kennis en ervaring in de babybranche. b-boo heeft service, snelheid, prijs en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn ervan overtuigd dat de producten die wij in de markt zetten van toegevoegde waarde zijn voor de retailers, babywinkels, kinderdagverblijven én natuurlijk alle (aanstaande) ouders en iedereen daaromheen. 

Zusje van Meyco Baby 

Een onderdeel van B-boo baby & lifestyle is Meyco Baby, de “grote zus” van Meyco Home. Meyco ontwikkelt sinds 1959 zachte babydekens van 100% katoen, staat voor hoogwaardige kwaliteit en alle producten zijn zeer duurzaam in gebruik. De Meyco Baby collectie is zeer uitgebreid en richt zich op alle textiel die je nodig hebt bij de verzorging, het slapen en op pad gaan met je baby. 

Meyco Baby groeit met je mee: Meyco Home 

Wij nemen onze klanten serieus. En omdat onze fans ons massaal vroegen of wij ons babybedtextiel ook in grotere maten konden produceren, hebben wij het merk Meyco Home opgericht. Nu kan iedereen genieten van het fijnste beddengoed, badtextiel en plaids. Of je nu man of vrouw, jong of oud bent, wel of geen kinderen hebt. Het leuke is, dat je nu de mogelijkheid om dezelfde prints in beddengoed kunt bestellen voor je baby en voor jezelf. Je kan dus twinnen met het wiegje of ledikantje van jullie kleintje – hoe leuk? 


Wij zijn er voor jou!

Wil je iets met ons delen? Heb je vragen? Mis je iets in onze collectie? Laat het ons weten en neem contact met ons op. Wij helpen je graag: info@b-boo.com.

b-boo baby & lifestyle GmbH
Tackenweide 54
D-46446 Emmerich am Rhein

T +49 (0)2822 976500
T +31 (0)85 4015880
E info@b-boo.com