Meyco maakt mooi bereikbaar


BEHIND THE SCENES


We halen alles uit de kast om jou te inspireren bij het inrichten van je droomslaapkamer. Ons team was dit keer op bezoek bij @charisathome en @bo_hopmans. Nieuwsgierig naar het resultaat? We geven je alvast een kijkje behind the scenes.


INSPIRATIEBEELDEN MAAK JE SAMEN

Altijd al eens willen weten hoe onze mooie beelden tot stand komen? Kijk mee achter de schermen bij de fotoshoot van Meyco Home. We werken met een heel team om onze inspiratiebeelden te maken. Hoe ziet onze collecties eruit, wat is er uniek en hoe brengen we dit zo goed mogelijk in beeld?

Alles wordt tot in de puntjes voorbereid, de set wordt opgebouwd en de styliste zorgt voor de finishing touch met accessoires. We laten zoveel mogelijk combinaties van onze producten terugkomen op de beelden, zodat jij thuis jouw favoriete combinaties makkelijk kunt toepassen. Op de shootdag is er ook nog genoeg ruimte om spontane momenten vast te leggen!

Kinderen op de set staan garant voor een onvoorspelbare dag! De ene keer doen ze precies wat wij in gedachten hebben, de juist precies het tegenovergestelde. Dé truc is wat ons betreft om met de kinderen te beginnen, zodat ze niet te lang hoeven wachten. 

Doordat ze vandaag met hun mama op de foto mogen hebben ze er zin in en vinden ze het héél erg leuk!

Onze modelletje van vandaag kijkt kritisch mee met de fotograaf naar het resultaat en mag zelf ook even op het knopje drukken. Als we aan het eind van de dag aan kleine Todd vragen wat hij later wil worden zegt hij vastberaden: “fotomodel!”.


WIL JIJ OOK ZO’N FIJNE SFEER CREËREN?


Ga jij binnenkort aan de slag met je interieur? Wees niet bang om kleuren, patronen en stijlen van Meyco Home te mixen, want alle items zijn zo op elkaar afgestemd dat ze áltijd bij elkaar passen. 

Bekijk onze collectie